Rinocéroszvadászat közben

Július 2. lesz a napja annak, hogy a tanácsadói rendszer újabb közös programot szervez (ízelítő az előzőből: ITT) a Krisna-völgyi templomban. A program délelőtt egy monumentális szívtisztítási ceremóniával kezdődik, emlékezve ezzel a hajdani Gundicsa mardzsanára, azután pedig az egyes csoportok előadják saját kis negyedórás kulturális programjaikat. Mi a videón látottak-hallottak megjelenítésével próbálkozunk. Zenész híján nem lesz könnyű. Prabhupáda azt mondta, hogy mindig rinocéroszra kell vadásznunk, vagyis mindig a maximálist kell megcéloznunk. Senki sem képes elejteni egy rinocéroszt. Tehát ha kudarcot vallunk, senkinek sem lehet oka panaszra, hiszen erre senki sem képes. De ha véletlenül mégis sikerül, akkor mindenki odalesz az elismeréstől. Ha pedig nem, akkor sem fog senki szemrehányást tenni. Ezt az előadást nem fogom megörökíteni, tehát ha valaki kíváncsi a „Rinocéroszvadászat”-ra, az kérem, tekintse meg az műsort élőben;)

 

 

Reklámok

2 hozzászólás a következőhöz: “Rinocéroszvadászat közben

 1. bhaktamano szerint:

  Megtekintettem. 🙂 Nem mondom, hogy a fenti “remekbe szabott” reklám vonzott volna oda 😀 , de azt kell mondjam, engem igenis nagyon meghatott az előadás, úgyhogy a fenti bejegyzés véleményem szerint szemen szedett szerénység. 🙂

  A magam részéről gratulálok, és remélem, ha még lesz ilyen, az meg lesz örökítve. Én legalábbis várom.

  Ui: Reszkessetek, rinocéroszok! 😀

  • Ppd szerint:

   Köszönöm a lelkesítést a csapat nevében is.
   Egyébként meg lett örökítve, csak épp a megörökítő tűnt el:) Tervezem, hogy készítek belőle egy kis ízelítőt, persze a bakik nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s