A magzat fejlődése

Szerintetek a film hanyadik másodpercéig lehet büntetlenül megölni a csöppséget?

Reklámok

5 hozzászólás a következőhöz: “A magzat fejlődése

 1. Judit szerint:

  Ez nagyon nehéz döntés.Tudom másképpen gondolkodtok a világról,és az élethez hozzátartozik a szenvedés, (karma)de nekem mindig összeszorul a szívem, amikor egy nevelésre teljesen alkalmatlan szülő megnyomorítja egy gyermek lelkét.Valamiért a társadalomnak egyszerűbb úgy kezelni ezt a történetet, mintha nem élő személyről lenne szó. Máskülönben egy ilyen döntés után állandó lelkiismeret furdalása lenne a döntést meghozó személynek.

  • 172120 szerint:

   Nincs olyan másodperc!

  • Ppd szerint:

   Tényleg nincs olyan másodperc.
   Még ha tudjuk is, hogy az, akit abortálnak, megérdemli a szenvedést, mivel egy előző életében valószínűleg ő is ugyanezt tette a gyermekével, sem szabad támogatnunk.

  • Gerty szerint:

   Nem szabadna megtenni,Elkeserítenek azok, akik a saját felelőtlenségük miatt teszik meg.Szomorú, hogy akik elvetetik a magzatukat, azokra gyilkosként tekintenek néhol, akik meg titokban tartják a terhességet és utána megölik a babát azokat védik a szakemberek. Nem tudta mit csinál, megváltozott a tudatállapota.

  • Ppd szerint:

   Hogy megváltozott a tudatállapota, az kérdéses, de hogy nem tudta, mit csinál, az garantált. Sokan még akkor sem döbbennek rá, mit tettek, amikor megkapják érte a büntetést. Főleg azért nem, mert a büntetés olyan iszonyatos. Ez persze nem a Magyar Büntető Törvénykönyv szerint értendő. A két dolgot nem tudják összekapcsolni, csak méltatlankodnak, hogy “nincs Isten, mert ha lenne, biztos nem engedne ilyet”. A karma törvény, hogy “ki mint vet, úgy arat”, meg sem fordul a fejükben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s