Hova megy töltődni a télapó

Gondolom, az első kép sok mindenre megadja a választ. Igen, tegnap kora délután, igaz egy kicsit megfáradva, de hozzánk is ellátogatott a télapó. Gondoljunk csak bele. Annyi virgácsot kiosztani! Azért az le tudja ám szívni a telepeket 😉

Tehát annak rendje és módja szerint a télapó levetette a nap folyamán jócskán kitaposott bakancsát, felöltött egy, a ruhájához színben éppen passzoló topánkát, és tiszteletét tette az Univerzum Uránál.

Majd ezek után átvette a kis Védánta ajándékát egy Bhagavad gíta formájában. Ez az ajándék épp alkalomhoz illő, mivel előző nap volt a több, mint 5000 éves évfordulója annak, hogy a Legfelsőbb Úr átadta a benne rejlő transzcendentális tanítást kedves barátjának, és ami a legfontosabb, nekünk. Ha valaki hallani akar még néhány gondolatot ebben a témában, az Itt rálelhet lelki tanítómesterem tegnapi rövid előadására.

Végezetül pedig a télapó megtekintett egy vidám előadást a helyi iskolások tolmácsolásában. E rövid, de annál potenciálisabb kikapcsolódás után pedig jöhetett a munka java. Mármint a télapónak. Bizony, hosszú éjszakája volt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s