A gyógyulás pszichológiája

Egy kedves barátom előadássorozatát szeretném népszerűsíteni néhány mondatban. Tulajdonképpen népszerűsítenem sem kell, mivel a téma eladja önmagát. Csongor honlapján található néhány vendég visszajelzése az előző előadásáról, ami szintén magáért beszél:

” Fantasztikus” – Balogh Gyöngyi

” Rendkívűl összefogott, magasszintű előadást hallottunk, kiváló technikai háttérrel. Közérthető, színvonalas és érdekfeszítő volt! Köszönjük!” – Ördög Zsuzsanna

“Nagyon tetszett az újszerű látásmód! Sok mindenre magyarázatot kaptam az életemből!”
Dr. Habóné Lelkes Ágnes

” Nagyon összeszedett, érthető, világos előadás volt, és egyedülálló abban az értelemben, hogy képet adott a pszichológiai háttérről! Nagyra értékeltem, köszönöm szépen! Várom nagyon a könyvet!!! – Bartuszek Éva

” Az előadás rendkívül jó, magas színvonalú volt. Sok és érthető információt kaptunk. Az előadás alkalmas volt arra, hogy felkeltette az érdeklődést, hogy mélyebben megismerjük a témát” – Halászné Ördög Rita

“Köszönöm az előadást, igazán profi volt. Úgy tűnik, hogy az Új Medicina egy apró szelete lehetne ennek a tudománynak. Még sok ilyen előadást!”
Vágó Csaba

Bevezető előadás

Időpont: Február 11-én szombat 16-18h-ig

Előadó: Nagy A. Csongor

AZ ELŐADÁS TÉMÁJA:

  1. Megtudhatod, hogy a TÜNETEKHEZ VALÓ HOZZÁÁLLÁSODAT hogyan tudod megváltoztatni úgy, hogy a szervezeted képes legyen a gyógyulást azonnal beindítani, és a rendellenességeket természetesen helyreállítani.
  2. Megtudhatod, milyen óriási haszna van a hétköznapjainkra, ha ismerjük a természeti-, pszichológiai-  és biológiai törvények ÉLETÜNKRE GYAKOROLT HATÁSÁT.
  3. Ez alapján megismerheted a betegségeink és az életben felmerülő nehézségeink, rossz szokásaink MEGOLDÁSÁNAK GYAKORLATI ALKALMAZÁSÁT.
Több információ: ITT
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s