Csicseriborsó pástétom

Ez recept mindannyiunk nagy kedvence. Olcsó, könnyű elkészíteni, és rendkívül ízletes. Kell hozzá 2,5 dl csicseriborsó. Ezt előző este beáztatjuk bő vízbe. Reggel puhára főzzük. Leszűrjük, összetörjük, majd hozzá adunk 0,5 dl olívaolajat, 1 dl paradicsomot, 3 ek. pirított szezámmagot, 1 kk. hinget, 2 kk. őrölt koriandert, sót. Ha van a háznál turmix, érdemes egyszer átmenni rajta. Ha nincs, úgy is tökéletes. A képen láthatóba én még tettem volna koriander zöldet. Sajnos akkor még épp, hogy kibújt a földből. A recept egyébkét tetszés szerint alakítható. A csicseriborsó hihetetlen jó pástétomalap. Szinte lehetetlen elrontani 🙂

Reklámok

2 hozzászólás a következőhöz: “Csicseriborsó pástétom

  1. WildShyccu szerint:

    Vááá, éhes vagyok…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s