Bio permetlé

image
Tavaly az egyik cseresznyefánk elhagyta a testét. Ültetés után nehezen tért magához. Talán nem is volt olyan jó helyen. Pár rosszabb év után már épp kezdett észhez térni, amikor váratlanul és meglepő gyorsasággal visszaszáradt. Mindkettőnket megviselt az esemény. A nejemet csak a puszta ténye, engem pedig az, hogy egy szomolyai fekete cseresznyefáról van szó. Én beletörődtem, ő viszont képtelen volt tétlenül nézni a dolgot. Utána járt, mi lehetett a kiváltó ok. Szerintem a tavalyi rendkívül száraz nyár, de a fő fő biokertész nem zárta ki egy gombabetegség lehetőségét sem. Ennek eredményekép jutottunk a következő recepthez, amivel a nejem megelőzésként mindent lepermetezett. Még sajátmagát is, mivel néha felerősödött a szél.
image
Az alkotóelemek pedig: víz, fokhagyma, zsálya és zsurló.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s