Négyes Búcsú

image

Nem rég búcsút vettünk Krisnakumári babahajától. Tulajdonképpen csak Narunak szólt a hajnyíró gép. Kumári valahogy kedvet kapott hozzá, a nap zódiákusa is épp oroszlánban volt, az anyuka is régóta barátkozott a gondolattal, így hát megtörtént a nagy esemény.

image

Ma búcsút vettünk egy idős ökörtől. Naru mindenáron még akarta nézni a tetetmet is, ezért közelebb merészkedtünk.

image

Ma kicsit közelebb kerültem a lélek felismeréséhez. Pár napja hallottam a receptjét. A lélek tudattal hatja át a testet. Amikor eltávozik, csak egy rakás halott anyag marad utána. Nehéz megérteni, pedig a tények ezt mutatják. A tükörbe pillantva minduntalan magamát látom visszanézni. Kicsit öregebben, mint előtte, mégis magammal azonosítom a látványt. Én persze csöppet sem érzem magamat öregebbnek. A szentírások szerint a lélek nem is öregszik, de aki azonosítja magát a halott anyaggal, az már csak így járt 😉

image

Ma a szörpfőző edényünknek is búcsút intettünk. Vagyis inkább ennek a technológiának. A nejem szerint a hagyományos sokkal egyszerűbb, és gyorsabb.
Holnapután pedig kezdődik a 3 napos Krisna-völgyi Búcsú. Ha valaki szeretne egy életre, vagy inkább több életre szóló emlékekkel gazdagítani a nyári élmenyeit, annak melegen ajánlom B-)
Infláció: ITT

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s