:*) BÚÉK :*)

image

Somogyvámos gyengén megvilágított utcáin vonult a család, mikor hirtelen egy sötét autó állt meg mellettünk. A lecsúszó ablak mögött kedves barátaink köszöntek vissza ránk. Az uticélunk említésekor meglepődve realizálták: “Tényleg, ma van Szilveszter!” Régen sokat kalandoztam az év ezen időszakában. De akadt olyan év is, amikor az évszámváltás nem jelentett többet számomra egy hétköznapi hónapváltásnál. Ez kiváltképp az utóbbi időszakra volt jellemző. Krisna-hívők nem ünneplik a Szilvesztert. Ezen a napon is szolgálatom volt hajnaltól koradélutánig. A másnapom kezdete pedig szintén 2.30-ra volt tervezve. Most mégis egy szilveszteri bulimeghívásnak igyekeztünk eleget tenni.
image

Az évszámváltás valójában jelenleg se nagyon izgat, főleg egy ilyen korai kelés perspektívájában, viszont a hely-idő-körülmény egy olyan találkozóra ad lehetőséget, amire az évben csak egyszer van alkalom. Szilveszterkor! Tavaly már részt vettünk egy ilyenen, ami oly szenzációsra sikeredett, hogy megbeszéltük, ezt legalább havonta meg kell ismételni! Ennek valószínűtlenségét már akkor lehetett sejteni. Szóval az volt életem legjobb szilvesztere. A titok kulcsa pedig a következő: a vendéglátók, és valamennyi vendég Krisnát helyezték a középpontba, és szigorúan ragaszkodtak a bhaktá közötti szeretet hat eleméhez, kiemelt figyelemmel az ajándékozásra, az ajándékok elfogadására, valamint az Úr Krisnának készített finom ételek elfogadására. Mindez intenzív rekeszizomtornával párosítva 😉
image

Mondanom sem kell, az idei szilveszter minden várakozást felülmúlt. És akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy a Narottamblog stábja nevében minden kedves olvasónknak nagyon boldog, és lelki sikerekben gazdag új esztendőt kívánjak!

Reklámok

3 hozzászólás a következőhöz: “:*) BÚÉK :*)

 1. bonkáló éva szerint:

  Újesztendő vígságszerző
  Hozz jó termést, telt kemencét,
  Hegyre-földre hószín mentét,
  Boldogságot, egészséget,
  Ráadásul minden szépet!
  B U É K!

 2. Emese Bálint szerint:

  Nektek is Boldog Új Évet kívánunk 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s