Töltött parata elkészítésének mozzanatai

parata 0

Főzés közben másra sincs időm, mint magamat videózni, amint főzök.

parata 1

Többek hergelésére azomban addig fúrdalta az oldalamat a lelkiismeret, míg  megkértem egy olyan embert, akinek még nálam is kevesebb ideje volt, hogy ugyan készítsen már a kezemről néhány mozgó képet.

parata 2

Nos, ő ráállt. Neki köszönhetően készült el a következő kis filmecske. A töltelék momentán fűszeres rizs, de lehet akár házi sajtos, krumplis, répás, sütőtökös, és még számtalan féle. A fűszerezés mindnél különböző, sőt akad olyan, amely fűszerezésének több variációja is létezik.

 

Reklámok

3 hozzászólás a következőhöz: “Töltött parata elkészítésének mozzanatai

  1. WS szerint:

    kérhetek a tésztára receptet? nem semmi, ahogy lehet vele dolgozni 🙂

    • narottamblog szerint:

      Csak egy hozzávetőlegeset tudok írni. Kb 1 liter. liszt. Nálunk a teljes kiőrlésű elég korpás, ezért a felé jobb, ha fehér liszt. 2 dl olvasztott ghí, vagy kókuszolaj, oliva olaj, vagy valami. 4 kávés kanál só, és kb 4 dl víz. A tésztának elég puhának kell lenni. Hogy ne ragadjonn, liszten kell nyújtani.

  2. WS szerint:

    köszönöm 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s