Animal planet

image

Az otthoni megnövekedett tejfogyasztásnak köszönhetően Naruék a Tehénvédelmi Központ rendszeres látogatói lettek. Délután a nejem megkérdezte Kumárit, hogy mit szeretné vacsorázni. A válasz: “Sajtot meg tejfölt. Csak!”. És mikor hazaértem, egy szívószál lógott ki a szájából, másik végén egy liter tejjel. De ha rajtuk múlna, tej nélkül is mennének a tehenészetbe. Akár naponta is.

image

Imádják őket. Nem véletlenül, hiszen Krisnának is a bocik a kedven állatai.

image

Olyannyira, hogy egy bolygót is teremtett a számukra, ahol garantáltan megfelelő gondoskodásban részesülnek. A bolygó neve: Gólóka. A “gó” jelentése “tehén”, a “lóka” pedig “bolygó”. Mellesleg ez Krisna eredeti otthona is 🙂

image

Ragaszkodásának gyökere e jámbor állatokhoz bizonyára gyerekkorába nyúlik vissza, mivel az apukájának kilencszázezer tehene volt B-)

image

Ugyebár Krisnát nem véletlenül hívják Legfelsőbb Gondviselőnek, hiszen a tehenek bántalmazóinak is teremtett egy bolygót. Egy tehéngyikosnak például annyi évig kell ott raboskodnia válogatott kínok között, ahány szörszál található az elpusztított állaton. A jó kedély megőrzése erdekében a kínok különböző fajtájának részletezésétől eltekintek, hiszen melyik jóérzésű embernek lenne szíve bántani olyan nagylelkű teremtményeket, akik egyszerű jelentéktelen fűszálakért cserébe tejet (tejszínt, joghurtot, tejfölt, vajat, sajtot, ghít, írót stb…) adnak.

Reklámok

3 hozzászólás a következőhöz: “Animal planet

 1. Kati szerint:

  Szerintem mindenkinek legalább egyszer meg kellene szeretgetni egy bocit és belenézni a gyönyörű szemébe.:D

  • narottamblog szerint:

   Ha mindenkinek olyan lágy szíve lenne, mint neked, még arra a pokolbolygóra se lenne szükség 🙂

   • Kati szerint:

    🙂 A lágy szívemet ki is használják…némelyik gyerek hatalmasra nyitott bociszemekkel néz rám,ha rossz fát tett a tűzre…és persze nem tudok haragudni rá. 🙂 A felnőttek meg…tudják,hogy nem igen tudok nemet mondani……De a pokolbolygó megjárható itt a földön is. Én megjártam már párszor. :/ De mindig talpra álltam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s