Töltött karela

Krisna kertje

image

Ma rendhagyó módon egy receptet közölnék, egy ismert zöldségről. Első lépésben kimagvaljuk és megfőzzük a karelát, mialatt a tölteléknek szánt krumplit is megfőzzük. A krumplit szétnyomjuk és megfűszerezzük sóval, gyömbér porral, hingel v asafoetidával és zöld korianderrel.

image

A megtöltött karelákat összekötjük egy kis cèrnával, majd tepsibe kisütjük. Kell alá önteni olajat vagy valamilyen zsiradékot. Megszórjuk sóval és minden oldalát jól megsütjük. Tálalás előtt a cérnát vegyük le róla!

image

Nava-Vraja-Dhāma, Girirája Govardhana

View original post

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s