Kalandos pihenőnap 2

image

Az összeillesztett térkép egy idős bölcshöz, Sríla Prabhupádához vezetett. Tőle vehették át Naruék a végcél eljutásához szükséges információkat…

image

…, vagyis azon személyek nevét, akikkel a korábban megtalált kincset megoszthatták.

image

Itt egy intenzívebb “pihenés”  vette kezdetét. Érdekes, hogy a látszólag hullafáradt gyerekek átkerülve egy másik környezetbe, micsoda energiákat képesek előhozni magukból. Tapasztalt szülők szerintem sejtik,  mire gondolok.

image

Egy kiadós ebéd után ismét a nyakunkba vettük a falut. Délután 3-ra hivatalosak voltunk (amint az a képből is rögtön kiderül) egy valódi transzcendentális szülinapi babazsúrra. Ennek megközelítése bár nem a kalandnap része volt, legalább oly kalandosra sikerült.

image

A transzcendentális babazsúr elmaradhatatlan része volt egy transzcendentális performansz, amit az ünnepelt kis húga és apukája vezetett fel.

image

A program bővelkedett izgalmas gyerekjátékokban,  miegymásban, végül, de nem utolsósorban sok-sok ínycsikladozó finomságban.

image

Igaz,  hogy az ünnepelt és a vendégek többsége nőnemű, de azért az erősebb nem képviselőinek sem volt okuk panaszra. Naru például ismét örömteli pillanatokat tölthetett el a Szegedre utazásunk történetéből már jól ismert barátjával.

image

Rögtön megtalálták a közös hangot két t összecsukható sátormerevítő társaságában,  okozva ezzel nekem izgalmas pillanatokat a buli hátralevő részére.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s