Tartalmas édességek

image

Most pedig néhány kép következik Srí Krisna hajnali csemegéirő, valamint elkészítésének mozzanatairól.

image

image

Ezen édességek tartalma azért olyan különleges, mert a Krisna-völgyi tehenek tejéből készülnek. Ők tényleg úgy vannak tisztelve (és tartva), mint ahogy egy gyerek tiszteli az anyját (ideális esetben). Nem kell rettegniük attól, hogy ha már nem termelnek profitot, el lesznek küldve a vágóhídra.

image
Habár nem valószínű, hogy ennyire előre tudnának gondolkozni. Egy állat még a mészárszék felé vezető fémrácsos útra belógó fűcsomónak is tud örülni, annak ellenére, hogy a következő pillanatban a halálba küldik. Mondhatnánk azt is hogy milyen bátrak. Milyen vakmerőek. Apukám jut eszembe, akit a minap megműtöttek. Három eret raktak a lábából a szívébe. Most egy kicsit jobban van. Kapott egy kis időt. Némi bónuszt. Sajnos azonban még mindig nem a jövőjét építi. Ott folytatja, ahol abbahagyta. Az egyik szentírás rögtön az olvasóhoz fordul és bátorítja, hogy na most itt az idő, a valódi érdekeddel foglalkozni. Tudd meg, hogy ki vagy te valójában, és mi a dolgod ebben a világban. Ezt a tudakozódást érdemes még az életünk elején elkezdeni. De ha a végén jut eszünkbe, annak is óriási a haszna. “… Ez a lelki és isteni élet útja, melyet elérve az ember megtéveszthetetlenné válik. Még ha a halál órájában lépett is rá, képes eljutni Isten birodalmába.” Ami viszont a teheneket illeti, jóllehet nem gondolkoznak túl nagy távlatokban, de a szeretetet, a tiszteletet, a figyelmet, a gondos törődést bizonyára jólesően fogadják.

image

Egy másik szintén nem elhanyagolandó tartalom az az odaadás, ami a készítő, vagy ha úgy tetszik művésznő a szívéből áttölt a finomságokban.

image

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s