A szörpfőzés magasiskolája

image

Több kísérletezés után arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy bogyós gyümölcsök levének kinyeréséhez legalkalmasabb eszköz a búzafű prés.

image

Annál is inkább, mert a dobozán is ribizlivel reklámozzák néhány szem szőlő, eper, valamint búzafű kíséretében.

image

A kipréselt sűrű gyümölcslevet forralás után kiporciózzuk a tisztára mosott üvegbe, kihűlés után pedig irány a kamra.

image

Télen hígíthatjuk, édesíthetjük ízlés szerint, vagy akár fogyaszthatjuk töményen.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s