Minta diák lehetne belőle

image

Tegnap volt Naru első félévi bizonyítványtosztása. Sajnos a némiképp elhúzódó megfázása miatt az ünnepi átadáson személyesen nem lehetett jelen. Az eredményeivel nem volt gond, de a kitűnő év végi bizihez még komolyodni kell egy kicsit. Túl sokat viccelődik.
image

“Narottam egy jó eszű, jó képességű szorgalmas fiú, akinek jól megy a tanulás. Órákon aktív, feladatoknál kitartó. Ha a fegyelmezettségben tudna egy kicsit fejlődni, első osztályú minta diák lehetne belőle. ” – mondja az értékelés.

Reklámok

5 hozzászólás a következőhöz: “Minta diák lehetne belőle

 1. Attka szerint:

  Több évtizede foglalkozom gyerekekkel. A tapasztalatom az, hogy az éles eszű ámde rosszcsont gyerekekből lesznek a legkreatívabb felnőttek. Az úgynevezett mintadiákok meg hát…. Sok olyat láttam, hogy egy-egy mintadiák élete csúnyán zátonyra futott. Tehát a fenti értékelés a legjobb ami létezik. Lehetne ezt órákig elemezni, hogy miért, de szerintem azért, mert olyan, hogy “jó” gyerek nem létezik. Vannak a Naru tipusúak és vannak azok, akik valamiért visszafogják gyermeki természetüket, ami később nagyon rondán fog visszaütni. Én így látom. 🙂

  • narottamblog szerint:

   Kár, hogy nem voltál ott tegnap. Ezt a védőbeszédet szíves meghalgattam volna a te előadásodban. Egyébként így is sokat segített. A nejemnek 6 ilyen diákja van. Sok erőt merített belőle a jövőre vonatkozólag.

 2. Kati szerint:

  Gratula a bizihez! Gyerek….kicsi gyerek. Tök fölösleges mintadiáknak lenni. Okos,igyekvő,aranyos gyerek. Elsőben ennél több nem is kell. 😄 Majd beérik. Tapasztalat. Negyedikeseim vannak. Van köztük huncut….első óta huncut. Imádom. 😄 Puszi mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s