Miről álmodik a lány?

image

Kumárinak már 2-3 évesen is számtalan kérője akadt. Szerintem ő már akkor tudta, hogy egy feleségnek előbb utóbb anyává kell válnia, és nem csak fizikailag, hanem teljes lényével. Azt hiszem azért is jelentette ki kategorikusan, bármikor vetődött is fel a téma, hogy nem akar megházasodni. Meg is nyugtattuk már az elején, hogy a mi családunk örökké együtt fog maradni. Aztán persze arról is biztosítottuk, hogy ha netán mégis meggondolná magát, a kellő időben szívesen segítünk megfelelő férjet találni. Gondolom, ilyen biztonságos közegben a házassággal kapcsolatos megértések is egészségesebben érnek. Ha jól sejtem, épp egy ilyen árulkodó jelre bukkantunk tegnap este. Esti mesét hallgattak a Srímad Bhágavatamból. Aztán a fények is kihunytak. Egy ideig motoszkálás, majd halk szuszogás. Mikor már azt gondolná az ember, hogy mindenki alszik, Kumári váratlanul megszólal: – Anya! Jó érzés feleségnek lenni?

Reklámok

8 hozzászólás a következőhöz: “Miről álmodik a lány?

 1. Kati szerint:

  Drága kicsi kincsem! 💖😙💖😙💖😙💖

 2. Vámos szerint:

  Egy évekkel ezelőtti cikkedben (Tilakini és a főzés) lelki tanítómestered azt mondja, hogy Krisna-völgyben több a lány, mint a fiú.Tilakini korosztályában ez tényleg Így van, de az írásod szerint és a magam tapasztalatai alapján úgy látom, ez az arány a kisebbeknél megfordult.

 3. Vámos szerint:

  Nem, csak az öreglányokon azt értettem, hogy hátha valaki házasodni készül. Én nem hallottam senkiről, hogy ilyen terveket szövöget, pedig már a búcsú sincs messze.

 4. Vámos szerint:

  Az igaz. Tavaly például a szombati napon egy kedves, helybeli pár házasodott össze, de azokat, akik vasárnap esküdtek meg, nem ismertem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s