Szuperhősökre márpedig szükség van

image
A szuperhősös történetek mit sem veszítettek hajdani népszerűségükből. A tonna számra eladott képregények után most a mozifilmjeik döntögetnek nézőszám rekordokat. Régebben, még a 70-es évek végén nekem is volt egy Pókemberes magazinom. Nagy királyság volt az abban az időben. A kommunizmus közepén egy eredeti képregény az egyik legtutibb szuperhősről. Szinte már én is szuperhőseinek éreztem magam. Hát igen. A kereslet akkor is nagy volt, és most is nagy. Még itt, Krisna-völgyben is.
image

Kumári a múlt csütörtökön papírra vetette aktuális szuperhőseit. Ezek kicsit komolyabb hősök, mint a Marvel cég sztárjai. Van egy vörös is. A Vasemberre csak a színében hasonlít. Egyszer lemerült az univerzum alján lévő óceánba, hogy kiemelje az elsüllyedt földet, aztán a buzogányával péppé verte a gonosz fickót, aki a galibát okozta. Nem sokkal később egy másik szuperhős is bemutatta gonoszpusztító tudományát. Ő a keményebb műfaj kedvelői között arat nagy sikert mind a mai napig. Mikor elkapta a mindenki által rettegett főgonoszt, az ölébe fektette, majd puszta kézzel föltépte a mellkasát. Kiszedte a beleit és nyakláncként a saját nyakába akasztotta. A történet itt még nem ér véget, de a Bosszúállók szerintem már ettől dobnának egy hátrabukfencet. Visszatérve Kumári rajzához, neki a zöld a kedvence. Ő a vezér. Pénteken ünnepeltük a születésnapját.
image

Mellesleg Naru is egy szuperhősről kapta a nevét. Jelentése nyers fordításban: “Superman”. Persze, Naru szuperhőse nem telefonfülkében szokott átöltözni akció előtt. Sőt, át sem szokott öltözni. Egyszerűen csak szuperhős úgy, ahogy van. A következő filmecske szintén szuperhősökről szól. Egy kicsit ezekről, egy kicsit azokról ☺

Reklámok

2 hozzászólás a következőhöz: “Szuperhősökre márpedig szükség van

  1. Vámos szerint:

    Kumári szuperhősei nem éppen ijesztő, vad alakoknak tűnnek. Sőt, nagyon kedves, vidám teremtmények. De a képregények sorsa, hogy folytatásokból állnak. Hát, ezért én is várom a következő képeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s