Mahábhárata magyar felirattal 13. rész

image

http://videa.hu/player?v=xpfitgTJhUsOqPz5

A férfiak és nők közötti egyre korlátlanabb kapcsolatteremtés korában sokan talán elcsodálkoznak az “elrendezett házasságok” hallatán, amikor is a jegyesek az esküvői ceremónián pillantják meg egymást. A 12. epizódban a fiatal pár sajnos még ekkor sem gyönyörködhetett a másik látványában, hiszen a vőlegény vak, a menyasszony pedig, azonosulva párja másságával, élethossznyi fogadalmat téve befedte a szemét. Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon mi történhet egy ilyen furcsa esküvő nászéjszakáján, melynek kulisszatitkaiba a következő rész ad bepillantást.

Aki lemaradt az előző részekről, annak a fiók meglátogatását javaslom. Ott valamennyi már publikált rész megtalálható:  http://videa.hu/tagok/1985977

“A Mahábhárata mottója szerint “ami nem áll ebben a könyvben, azt hiába keresnénk bárhol a világon”. Hatalmas hősök, aljas cselszövők, lánglelkű férfiak és erényes nők, félistenek és démonok, királyok és alattvalók, bölcsek és ostobák vonulnak fel benne, és keresi ki-ki a maga boldogságát. A végtelenül izgalmas , fordulatos és lebilincselő történt mellett kirajzolódik az ősi, de máig eleven indiai kultúra teljes világképe, kozmológiája és ideálisnak tartott társadalmi felépítménye.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s