A Krisna-völgyi kovászos uborka titka

image

Kétség sem fér hozzá így nyár derekán, hogy az ember szívét hűsítő melegség árasztja el minduntalan, ha tekintete efféle látványra téved. Egy 5 literes üveg az ablak napos oldalán, tele roppanós finomsággal. Hát még milyen magasra ívelné szemöldökeit kíváncsiságában némi kóstoló elmajszolása után.
image

Vajon mi lehet e fenséges csemege varázsának titka. Mik az összetevők? Mitől ilyen különlegesen finom? Talán a bele nem tett kurkumától? Vagy a fénykép kompozíciójához használt sárgaréz kinyomóminták választékának közelségétől? Netán a Somogyi földben termett, frissen szedett zsenge bio uborkától? A Hamburgi muskotály harmatos levelétől? Avagy a Krisna-völgyi búza lisztjének tejsavóval dagasztott langyos kenyerétől?
image

A tavaly szárított kaportól? Krisna ajkainak nektár érintésétől? Bizonyára ekképp tanakodnának újabb falat után sóvárogva mindazon szerencsés lelekek , akik abban a kiváltságban részesültek, hogy megkostolhatták a képen látható üveg tartalmát.

Reklámok

4 hozzászólás a következőhöz: “A Krisna-völgyi kovászos uborka titka

  1. bonkáló éva szerint:

    Az bizony igaz: Dinatárini mindenből és mindenkiből a legjobbat elő tudja varázsolni. Már Nagypapája is ilyen volt.

  2. bonkáló éva szerint:

    Áldott az emléke. Utódaiban jelen van ma is. Hát nem? Köszönöm, ha láthatom én is Őket! Minden szépet és jót Nektek! És sok szívecskét!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s