A show-nak folytatódnia kell!

image

Akik szombaton dél körül a Krisna-völgyi Búcsú nagyszínpadánál jártak, láthattak egy valódi, szemet gyönyörködtető védikus esküvőt.

image

A főszereplő pedig az unokaöcsém és az ő szíve választottja volt. Van, amikor több pár is esküszik egyszerre. 1997-ben például 10 is volt. Akkor persze még csak 1 napos volt a Búcsú. Azóta már 3 napos, aminek 2 utolsó napján, a szokásos időben vendégeink egy védikus tűzceremóniával egybekötött esküvőnek lehetnek a szemtanúi.

image

No, de mi van, ha épp nincs házasulandó pár? Ahogy történt is ez az idén a harmadik napon. A show-nak pedig folytatódnia kell! Nem maradhat el ugyebár a Búcsú egyik, ha nem a leglátogatottabb programja.

image

Ilyenkor ugrik elő a tarsolyból az “életmentő” fogadalommegerősítő  szertartás. Ez semmi egyébben nem különbözik az előző napi esküvőtől, egy dolgot kivéve. Mégpedig azt, hogy a főszereplők évekkel ezelőtt már élethossznyi hűséget fogadtak egymásnak a szent tűz mellett.

image

Hát igen. Új szelek fújnak a párkapcsolatok világában. Régebben talán az ember még jobban fölkapta a fejét egy 5-10 éves házasságot követő válás hallatán. Netán egy melegházasság hírére. Azonban ma már mindezek, az oly népszerű szinglizéssel együtt mind ósdinak, régimódinak tűnnek. Kezdenek kimenni a divatból. Ami persze nem azt jelenti, hogy a társadalomépítés szempontjából is igen értékes, tartós emberi kapcsolatoknak nem kell megfizetni az árát. Minderre készülni kell. Tudatosan és fáradhatatlanul. Főleg a férfiaknak, hiszen a nők már természetüknél fogva rendelkeznek egy család egybentartásának nemes tulajdonságával. Isten őket ruházta fel e hihetetlen energiákkal. Születésüktől kezdve rendelkeznek vele. Csupán szert téve néhány olyan egyszerű jellembeli tulajdonságra, mint a szemérmesség, az elégedettség és az erkölcsösség, e mérhetetlen energiákat képesek lesznek kezesbárányként irányítani. Az anyává válás pedig mindezek “i” betűjére teszi föl a pontot. Bár a fizikai anyaság nagyon fontos eleme egy valódi anya oly magasztos tulajdonságainak előhívásában, mint az önfeláldozó gondoskodás és a táplálás, nyilván nem elengedhetetlen. Személyesen is ismerek több gyermekes anyukát, akikben az anyai természet még nem nyilvánult meg a maga teljes valójában, és olyan gyermektelen hölgyekhez is volt szerencsém, akiknek szerető gondoskodása képes bárkiben mély tiszteletet és ragaszkodást ébreszteni.

Reklámok

1 hozzászólás a következőhöz: “A show-nak folytatódnia kell!

  1. Kati szerint:

    Hmmm….akkor tegnap ’97-es videót láttam. 😄 Nóri és Attila nagyon helyesek voltak. 😄 Jó volt látni a boldogságukat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s