A”Földi paradicsom” című az eddigi legszebb film Krisna-völgyről

Augusztusban, az Úr Krisna megjelenésének ünnepén a feleségem lelki tanítómestere, Srila Indradyumna Swami  is Krisna-völgyben vendégeskedett. Az ő egyik tanítványa készítette ezt a filmet Naru legnagyobb örömére, mivel a filmben szereplő csodálatos légi fotókat egy igazi drón segítségével rögzítette. Naru régi álma egy drón. Hát most megkapta. Legalább a látványát. A felvételek ideje alatt egyfolytában ott sürgött-forgott a “drónos bhakta” körül. Ha néha remeg a kép, abban talán még a Naru keze is benne lehet 🙂 A filmen ő és az anyukája is szerepel. Találós kérdés: Vajon hol?

Reklámok

4 hozzászólás a következőhöz: “A”Földi paradicsom” című az eddigi legszebb film Krisna-völgyről

 1. bonkáló éva szerint:

  A varázslatosan szép, gyönyörű filmen előbb Narut a templom karzatán, Dinatarinit, drága lelkemet pedig az utolsó filmkockák egyikén találhattam meg, ahogy a gyerekek felé mozdul a keze. Mintha ezt hallanám ” látjátok itt van a jövendő.” Teremjen Még nagyon sok kincset ez a Csodálatos helye a Földnek! Millió puszi

 2. Vámos szerint:

  Az írásod bennem is felvet néhány kérdést. Hogyan lesz valakinek lelki tanítómestere? A tanítvány választja a mestert vagy fordítva? Nem gond az, ha a házaspároknak nem ugyanaz a tanítómestere? A választás egy életre szól?
  Egyénként Krisna-völgyről nem lehet rossz videót készíteni. Csak figyelni kell és megragadni a pillanatot.

  • narottamblog szerint:

   Ez egy kicsit olyan, mint a párválasztás. A lány kiválasztja a fiút, a fiú pedig eldönti, hogy a lány alkalmas-e a szerepre. Szóval a tanítvány megközelít egy lelki tanítómestert. Általában azt, aki azon a területen él, vagy prédikál. Mivel a kapcsolat egy életre szól, a lelki tanítómester megvizsgálja, hogy a tanítvány alkalmas-e a szerepre. Ha a tanítvány tényleg komoly, és hűen tudja követni a kiválasztott gurut, idővel avatást kap. Ha a férjnek és a feleségnem nem úgyanaz a személy az avató lelki tanítómestere, az nem baj.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s