Macskatámadás

image

A hamus vödör kiürítésével foglalatoskodtam éppen Krisna-völgy valamikori első iskolája mellett elhaladva, mikor a sűrű bozótosból hét éhes macska toppant elém.
image

Szerencsére nem szállt rögtön inamba a bátorságom, ezért halált megvető vitézséggel elő vettem a telefont, és kattintottam néhányat. Közben pedig azon gondolkodtam, hogy mindjárt zsebre is vágok egyet a hétből, hiszen Pipiske, a hajdani házimacskánk tavasszal a nyakába vette a világot. Azóta is csak a konyha melletti maradékos vödör környékén látom ólálkodni.

Reklámok

16 hozzászólás a következőhöz: “Macskatámadás

 1. Vámos szerint:

  Fogadd őszinte elismerésemet és egy képzeletbeli Bátorságért Érdemrendet. De azért szerencséd volt, hogy a támadás nem éjszaka történt. Akkor a védekezés is nehezebb, arról nem is beszélve, hogy a fotózás sötétben mennyivel macerásabb dolog.

  • narottamblog szerint:

   Köszönöm ☺️
   Egyébként szerintem sokan nem is tudják, amit te igen, hogy ezek a macskák még húst esznek, ellentétben macskatápos városi rokonaikkal. Tehát sokkal veszélyesebbek. Főleg éjszaka 😱

 2. Kati szerint:

  Szép kis cicókák! Hét éhes macsek…komoly kihívás! 😀 Végül haza vittél egyet? ,)

 3. Vámos szerint:

  Orwell Állatfarm című regénye ugrott be hirtelen. Bár a regény nekem nagyon nem jött be, de a te állatos történeteid annál inkább. Tehenek, macskák, most éppen nyuszi….Egyébként addig ne aggódj, amíg nem talál társat. Ismered te is a mondást, miszerint szaporodik mint a nyúl. Mert ha ez megtörténik, hát akkor érezheted veszélyben a zöldségeskertedet.

 4. Attka szerint:

  Efbén már kérdeztem, de senki nem válaszolt még: Mivel lehet etetni egy húsevő állatot vegetáriánus környezetben?

  • narottamblog szerint:

   A húsevő állat a húst szereti. Ezért született meg abban a testben. És természetes környezetben meg is szerzi magának a betevő falatot. Isten mindenkiről gondoskodik. Ha bele avatkozunk a természet törvényeibe, akkor el kell szenvednünk annak visszahatásait. Teszem azt, ha én szerzem meg a hús a húsevőnek, akkor nagy valószínűséggel egy húsevő állat testében fogok megszületni a kővetkező életemben. Azt hiszem, ez teljesen logikus és igazságos. Persze, biztosan életben lehet tartani egy húsevő állatot növényekkel is, de ha az állat beszélni tudna, gyanítom, hogy a másik menüt választaná.

  • Rokop Judit szerint:

   Ehetnek pici rizst,répàt,kukoricât,borsót(persze jól megfőzve),valamint túrót(nagyon szeretik),tejfölt,forralt tejet,sajtot.A burgonyât mellőzni kell és minden fűszert.
   Ez cicâkra vonatkozik,ha kis ügyesek,akkor talàlnak a szabadban “prédàt”.🐾

 5. Attka szerint:

  Értem. Tehát az a legjobb, ha ő maga szerzi meg a betevőjét. De hogy fog kikerülni ebből a csapdából? Húst eszik, mert húsevő, ezért húsevőként fog megszületni. Van ennek a történetnek vége valahol? Esetleg egyszer megszületik egy olyan testben, hogy ő döntheti el, hogy mit eszik, vagy a végtelenségig megy a hús-húsevő sorozat?

  • narottamblog szerint:

   A lelki evolúció elve alapján a lélek minden egyes test elhagyása után egy magasabb rendű fajban születik meg. Ez egyfajta büntetés is amiatt, hogy amikor lehetősége volt dönteni, a rossz utat választotta. A lényeg az, hogy a egy idő után újra megszületik emberi testben. Akkor kap egy új lehetőséget. Egyszer erről beszélgettem a sógorommal. Azt mondta, hogy őt nem érdekli, ha a kővetkező életében mondjuk kutya lesz, mert úgysem fog emlékezni rá. Emlékezni tényleg nem fog, de szenvedni igen. Még emberi testben is tapasztalunk szenvedést. Persze, arra nem emlékezünk, hogy miért kapjuk, de szenvedni azért mégiscsak egy rossz dolog.

 6. Attka szerint:

  Köszönöm a tanítást! 🕉

 7. attka1111 szerint:

  Továbbra is Attka vagyok, csak regisztráltam egy kicsit… ✔

 8. Cieklinski Miklós szerint:

  Nagyon tetszett a levél váltás és tanultságos volt,köszönöm én is☺

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s