Kézzel készített ajándék

image

Naru szülinapi zsúrra hivatalos. Indulás előtt fél órával eszébe jut, hogy varr még gyorsan egy szemüvegtokot ajándékba.
image

A siker elkerülhetetlen.
image

Az ünnepeltet úgy kell lefogni, nehogy kiugorjon örömében a bőréből.  Ez persze nem az első eset. Naru biztosra ment, hiszen készített már korábban is ajándékba szemüvegtokot.
image
Nevezetesen a Krisna-völgyi nagymamájának. Ő nem a vérszerinti nagymamája, de mivel Narunak sincs Krisna-völgyben nagymamája és a nagymamának sincs Krisna-völgyben unokája, örökbe fogadták egymást ☺️
image

Reklámok

7 hozzászólás a következőhöz: “Kézzel készített ajándék

 1. Vámos szerint:

  A képeken csupa ismerős arc. De egyik sem visel szemüveget. Valószínűleg betették az ajándékba kapott szemüvegtokba. A hétvégén idősek napját tartottunk az IKSZT-ben. Az örökbe fogadott nagymama nem volt ott. Már értem az okát. Unokázott….

  • narottamblog szerint:

   Vagy lehet, hogy csak olvasót használnak 🤓
   A hétvégi nagymamázásról semmit sem tudok, de a jövő heti Télapózásra két gyerekkel be tudok szállni 🎅

   • Vámos szerint:

    A Télapó is készül. Biztos forrásból tudom, hogy tegnap Krisna-völgyben járt. Az óvodások pont tízóraiztak, így személyesen is látta őket. Persze a gyerekek nem tudták, hogy a Télapó ott áll mellettük és figyeli őket. Én mindenesetre szóltam nekik, hogy a Télapó várja őket kedden este, de csak az kap ajándékot, aki jól viselkedik. A rosszak jutalma a virgács. Bár tudtommal ez utóbbiból a Télapó készlete teljesen elfogyott, de azért arra jó, hogy a gyerekek igyekeznek kicsit jobbak lenni. Legalábbis kedd estig.

   • narottamblog szerint:

    Kumári tényleg nem ismerte fel a Télapót. Azt mondta, a haja nem olyan szokott lenni. A vattához jobban hasonlít. Egyébként ezek a gyerekek teljesen jók. Legalábbis az ő megítélésük szerint. Ilyen liberális Télapónál meg amúgy sincs túl nagy tétje. Bezzeg az én időmben… Tolták rendesen a virgácsot. Pedig milyen jó voltam mindig 😇

 2. Kati szerint:

  Csodaszépet alkotott Naru! Ilyen szemüveg tok kincset ér! 🙂 Ölelés és puszik mindannyiótoknak! ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s