Amikor ki se látszok a munkából

image

Május elsejétől, a Krisna-völgyi főszezon kezdetétől megváltozott a szolgálatom. Jelenleg Az étterem konyhájában főzök, ami vészesen hasonlít a kettővel ez előtti szolgálatomhoz. Csak egy fal választ el tőle, a légtér pedig ugyanaz. Akkor a “nagy konyhán” főztem, illetve annak működését szerveztem. Tényleg nagy konyha, a szó szoros értelmében. A legkisebb edény is 40 literes. Még abban az időben kezdtem írni a narottamblogot. Viszont most kisebb adagokat főzök, de néha még így se nagyon látszok ki a munkából. A nyáron lenne a 30 éves érettségi találkozónk, de ilyen háttérrel gondolni sem merek rá. A vendégek csak jönnek és jönnek. 😱 Ha pedig bele kóstolnak az ebédbe, csak esznek és esznek…  😍

image

Reklámok

4 hozzászólás a következőhöz: “Amikor ki se látszok a munkából

  1. Attka szerint:

    Kétségtelen, hogy azóta se ettem olyan tökéletes csicseriborsó sabjit, mint nálatok. Pedig próbáltam néhány helyen, de a közelébe se ért egyik se. 🙂 Ha nem lennétek százegynéhány kilóméterre innen, akkor minden nap ott ebédelnék.

  2. Vámos szerint:

    A sokoldalúság hátránya, hogy a jó dolgozót mindig máshová tudják tenni. Viszont, hogy ne lógj ki a képből, egy szemüveget be kellene Neked is szerezni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s