Mahábhárata könyv

(A könyvbe itt lehet beleolvasni)

… Kopogtak. Ambiká szégyenlősen felpillantott, s amikor meglátta az ajtón belépő magas férfit, ereiben megfagyott a vér: nem Bhísma volt az! Egy ráncos, visszataszító és piszkos aszkéta állt előtte. Beesett arca mélyéről, csapzott hajcsimbókjai sűrűjéből félelmetes szempár meredt az asszonyra. A fogai szinte olyan feketék voltak, mint a teste maga. Egy szál ruhadarab volt rajta: koszos ágyékkötője; szőrös testét vastag piszokréteg borította. Habozás nélkül elindult Ambiká felé és odaült mellé az ágyra. Az asszony azonnal visszahőkölt: megcsapta orrát a férfi testéből áradó kellemetlen szag. „Ki ez az ember?” – gondolta. Tudomása szerint Bhísma volt Vicsitravírja egyetlen fivére. „Ó, Istenem, bárcsak elájulnék!” – imádkozott magában, mivel elképzelni se tudta, hogyan lesz képes elviselni e félelmetes ember érintését. Amikor a ruháján érezte a férfi ujjait, gyorsan behunyta a szemét, s alig tudta megállni, hogy föl ne sikoltson….

 A megrendelhető könyvek a következők:

-Mahábhárata (kemény kötésű fóliázott, 1100 oldal!):

7400 Ft


Az eredeti százezer versből álló eposz közepéből kiemelt Bhagvad-gita. A könyv 700 szanszkrit versből, annak fordításából és magyarázatából áll, mely tartalmazza a Mahábháratában található valamennyi bölcsességek esszenciáját.

-Bhagavad-gíta (puha kötésű fóliázott):

1800 Ft

-Bhagavad-gíta (kemény kötésű fóliázott):

3990 Ft

 


A Mahábhárata történtét ismerők számára bizonyára feltűnt, hogy a sorozat alkotói munkájukhoz más forrásból is merítettek. A Rukmini hercegnőről szóló epizódok részletesebb leírása például a “Krisna könyv”-ben találhatók meg más számtalan izgalmas történettel együtt, melyek nagyobb perspektívából engednek betekinteni az 5000 évvel ezelőtti India mesésen gazdag anyagi és lelki életébe, valamint a Kuru birodalommal szövetséges illet rivális  királyságok világába.

-Krisna könyv (kemény kötésű fóliázott):

5900 Ft


Ezen könyvküldő szolgálat pusztán önkéntes törekvés, a fent említett könyvek Krisna-völgy tulajdonát képezik, az árak adomány jellegűek, ezért számla iránti igényeket nem fogok tudni kielégíteni.
Megrendeléseket a “pp@1108.cc” e-mail címre lehet küldeni névvel, postacímmel és telefonszámmal kiegészítve.
A postaköltség: 1970 Ft , amit a megrendelt könyv(ek) árával Krisna-völgy bankszámlaszámára kell előre utalni: MKB 10300002 – 10632279 – 49020014
Az utaláshoz a közlemény: Mahábhárata könyv rendelés

Élményekben gazdag olvasást!!!